Waarom coaching?

“Herken je dit?”

Je wilt graag dat er dingen gaan veranderen. Er zit je wat dwars, er knaagt iets. Dit kan van alles zijn: je huidige baan of opleiding, gevoelens van stress, (faal)angst, onrust, gejaagdheid of tekortschieten ten opzichte van anderen of jezelf. En ook al heb je al jaren je rijbewijs, toch durf je niet goed meer de weg op…heb ik last van rijangst?

Maar ook als ondernemer loop je tegen zaken aan. Je bent de directeur/eigenaar/manager, maar zien anderen jou ook zo? Ben je de leidinggevende die je wilt zijn?  En hoe los je al die problemen op waar je dagelijks tegenaan loopt? Ik loop continu achter de feiten aan. Klik in de menubalk maar eens op ‘Voorbeelden van coachvragen’.

Eigenlijk weet je diep van binnen ook wel dat het goed zou zijn als er eens iets ging veranderen. En dat gevoel kan er al langere tijd zijn.

Het liefst los je het allemaal zèlf wel even op. Maar hoe dan, en wanneer? Je hebt het al zo druk. Er zijn nog tal van redenen te bedenken waarom dingen blijven gaan zoals ze gaan. Of dat je gevoelens hebt waar je maar last van blijft houden. En dat is nou precies wat je niet meer wilt.

Hoogste tijd om in gesprek te gaan met een goed opgeleide ervaren coach. Iemand die ervaring heeft met de vragen die jou bezighouden en je persoonlijk begeleidt. Voor het ontdekken van die andere koers moet je het uiteindelijk wel zelf gaan doen, maar niet alleen. Het begint met over de drempel heen stappen en hulp zoeken. Neem gerust contact op om meer te weten te komen als er vragen zijn.