Dit ben ik

Mijn naam is Jan van der Linde. Ik ben getrouwd en heb twee zoons. We wonen al ruim 25 jaar in de Noordoostpolder en dat is niet zonder reden. Het is hier heerlijk ruim en aangenaam wonen in een sfeer van gemoedelijkheid en nuchterheid.

Na een loopbaan van ruim 27 jaar in de financiële/bancaire sector ben ik sinds 2016 zelfstandig ondernemer. Als ondernemer ben ik actief binnen en buiten de Noordoostpolder.

Betrouwbaarheid en het bieden van kwaliteit vind ik erg belangrijk. Tijdens mijn loopbaan in de bancaire sector coachte ik collega’s en ondernemers. Hiervoor heb ik aan aantal gerichte coachingstrainingen en -opleidingen gevolgd. Voordat ik me heb gevestigd als zelfstandig coach heb ik een intensieve opleiding tot coach gevolgd bij het gerenommeerde opleidingsinstituut ICM. In 2019 heb ik de opleiding met goed gevolg afgerond. Deze opleiding is geaccrediteerd door de coaching instituten St!r en NOBCO. Door middel van regelmatige bijscholing en training houd ik kennis en vaardigheden op niveau.

Bij alles wat ik doe ben ik er op gericht om anderen dichterbij hun doelen te brengen. Het begeleiden van mensen bij het vinden van de weg naar het einddoel geeft veel voldoening en is mijn uitdaging. Zo simpel kan het zijn. Ik hoop nog vele jaren van meerwaarde te kunnen zijn voor anderen.