Voor particulieren

Het begint bij velen met een gevoel dat er iets ontbreekt of niet goed voelt. Dat ‘iets’ kan een veelheid aan dingen zijn. Kijk daarvoor maar eens naar de voorbeelden van coachvragen op deze website. Je herkent gevoelens van onbehagen of gemis. En dat is er misschien al langere tijd. En nu ben je zover dat je er ook daadwerkelijk iets aan gaat doen. Je wilt dat het gaat veranderen.

Het herkennen van een probleem is een essentiƫle stap, het erkennen ervan is een volgende belangrijke stap. En wat is nu het echte probleem? Waardoor komt het en hoe pak je het op een goede manier aan? Want je wilt je graag prettiger gaan voelen en beter functioneren.

Coaching is daarbij helpend. Het is een uitstekende manier om van het herkennen en erkennen van je vragen tot nieuwe en verfrissende inzichten te komen. Deze inzichten gaan over jou, je omgeving en jouw plaats daarbinnen. (Zelf) acceptatie en relativering zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Coaching brengt jou dichterbij hetgeen je graag wilt.

Iedereen die behoefte heeft aan een professionele gesprekspartner voor zijn of haar vragen is welkom. Vanuit mijn kennis en ervaring richt ik me voornamelijk op jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen.

Voor welke onderwerpen kan je terecht bij Andere Koers:

– Loopbaancoaching

– rij-angst

– stress reductie

– behandeling van twijfel, keuzestress, negatief zelfbeeld, negatief denken

– zingevingsvraagstukken

Benieuwd of jouw vraag of probleem bespreekbaar is? Neem gerust contact op.

“Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist”