Voor ondernemers

Gedurende mijn loopbaan heb ik meer dan 27 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden en coachen van ondernemers en hun bedrijven. Voor Qredits (een landelijke kredietinstelling voor ondernemers) heb ik me diverse jaren als ondernemerscoach ingezet voor ondernemers die in organisatorisch- en financieel zwaar weer zaten. Sinds 2016 ben ik zelf ondernemer. Ik ken hierdoor de voor- én nadelen van het ondernemerschap. Als geen ander weet ik wat er speelt binnen bedrijven en tegen welke vraagstukken en dilemma’s een ondernemer aanloopt.

Er is dagelijks een veelheid aan zaken waarover besluiten moeten worden genomen. Je hebt je van alles voorgenomen maar té vaak blijft het bij goede bedoelingen. Je wilt wel, maar het komt gewoon niet van de grond. In de hectiek van alle dag kan het dan eenzaam zijn aan de top. Dit kan uitermate frustrerend zijn, stress en een gevoel van falen veroorzaken.

Je bent de leidinggevende, maar zien anderen jou ook als zodanig? En wat betekent dit dan voor jou en je omgeving?

Bij vraagstukken op het gebied van strategie,  inkoop en verkoop, personeel & organisatie en investeringsbeslissingen ben je als ondernemer van harte welkom. Vanuit mijn bancaire achtergrond vervul ik graag een klankbordfunctie als het gaat om het omgaan met de bank, zeker als het lastiger wordt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan moeizame gesprekken bij investeringsplannen of bijzonder beheer situaties.

Als ondernemer kan je op allerlei manieren in lastig vaarwater terecht komen. Disputen met klanten, toeleveranciers, personeel of een steeds ongemakkelijker en complexere relatie met de bank of andere stakeholders. Ervaar de rust van het hebben van een ervaren ondernemerscoach die vaker met dit bijltje heeft gehakt. En hoe eerder hoe beter, zodat je jouw tijd en energie weer kan richten op hetgeen jou drijft als ondernemer en/of leidinggevende: prettig zaken doen en je doelen bereiken! 

Benieuwd of jouw vraag of probleem bespreekbaar is? Neem gerust contact op.

“Anders kijken, scherper vragen, beter inzicht!”